For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
0.00 лв. (По договаряне)

Авария по парна инсталация – диагностика и ремонт

  • Авария по парна инсталация – диагностика и ремонт
Описание
Цена : 0.00 лв. (По договаряне)
Тип : Продавам
Дата : 17.12.2020
Състояние : Използвано
Гаранция : Да
Локация : София, България

Елвидом ООД разполага с денонощни екипи от професионални водопроводчици и електротехници за откриване и отстраняване на проблеми по ел.котлета, тръбопроводи, парни инсталации и радиатори.

Ако имате проблем с теч, необезвъздушена система или просто искате да си обърнете или смените стария си радиатор с нов само трябва да ни потърсите. Елвидом ООД ще реагира незабавно на вашето обаждане и до час ще имате работен екип от професионалисти с необходимите инструменти, знания и опит.

Предлагаме отстраняване на течове от радиатори и термовентили, смяна на глидери, смяна на термовентил и фитинги, обезвъздушаване и пълнене на системи, замерване на антифриз и други текущи и неотложни ремонти.

Проблемът ви ще бъде решен незабавно. Техниците ни работят, както по отстраняването на аварии така и по текущи и планови ремонти на парната инсталация на сградата ви. Екипите на фирмата са на денонощно разположение за София и околните райони.

Издаваме гаранции за извършената от нас услуга. Не губете ценно време обадете се на Елвидом ООД и ще ви посетим на място.

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Top