For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • ILIFE A7 Прахосмукачка робот
Описание
Цена : Обади се за цена
Тип : Продавам
Дата : 18.03.2021
Състояние : Ново
Гаранция : Да
Локация : София, България

Прахосмукачка робот ilife А7 управлявана от мобилно приложение и лесена за употреба, изпълнява безшумно засмукване и решава сложни задачи с усъвършенствана система за почистване Cyclone Power. Прахосмукачката робот притежава система за почистване Cyconepower. Ротационни плаващи четки на A7 ще почисти дома ви изцяло, само с един цикъл, благодарение на системата GEN 3 cyclonepower. Тройни еластични четки със 170 оборота в минута изпълняват работата си с абсолютна точност. Благодарение на диапазона на въртене от 5 см, плаващата четка може да се адаптира към различни височини на пода, което осигурява постоянен контакт с повърхността й, за още по-ефективно почистване и дълбоко почистване на килима и други повърхности. Две нива на засмукване

Обикновено прахосмукачка за роботи в нормален режим, A7 може лесно да се превключи в режим Max за по-сериозно замърсени зони.

Индивидуален график на почистване

Голям избор от режими ви позволява да зададете почистване по всяко време на деня, като роботът започва почистване автоматично в зададения час.

ILIFE A7 Прахосмукачка робот

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Top