For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
35.00 лв. (Фиксирана)

Изработка на точни копия на счупени и износени зъб

  Описание
  Цена : 35.00 лв. (Фиксирана)
  Тип : Продавам
  Дата : 16.03.2020
  Състояние : Ново
  Гаранция : Не
  Локация :Sofia, България

  Проектиране и изработване на зъбно колело

  1. Получаване на повреденото зъбното колело по Еконт или Спиди от Вас.

  2. Анализ, изчисляване, проектиране на зъбното колело до оригиналният му вид и подготвяне на чертеж/файл/за изработката му.

  3. Изработка на колелото от материал АBS filament посредством 3D принтер.

  4. Връщане на зъбното колело по Еконт или Спиди с наложен платеж и преглед.

  Цена:

  Цената на колелото зависи от най-големият диаметър на колелото измерена в [mm], като минималната стойност за първо колело е 35лв. ,а за последващо копие , цената е на полвина ,като 10лв е минималната стойност за следващо копие.

  Пример първо зъбно колело:

  – Зъбно колело с диаметър 20мм-цена:35лв (минимална стойност на поръчката)

  – Зъбно колело с диаметър 40мм-цена:40лв

  – Зъбно колело с диаметър 55мм-цена:55лв

  Пример второ зъбно колело (копие на първото):

  – Зъбно колело с диаметър 14мм-цена:10лв (минимална стойност на поръчката)

  – Зъбно колело с диаметър 26мм-цена:13лв

  – Зъбно колело с диаметър 50мм-цена:25лв

  Забележки:

  1. Здравината на колелото зависи изцяло от якостните свойства на материала на производителя. (ABS Filament -tensile strength -35-40MPa)

  2. По груби преценки здравината на колелата е около 10-15% по-ниска от зъбни колела произведени по метода на шприцването от ABS./Пример за здравина: първото направено колело, направих за себе си за шнек за подаване на пелети за пелетна горелка(ferroli) и вече 11-ти месец още работи!/

  3. Преди да сложите новото колело във вашият механизъм, се уверете, че работните възли от кинематичната верига се въртят свободно на ръка и са добре смазани. Потърсете причината за повредата довела до счупване на оригиналното колело. Голяма е вероятността, тя още да съществува.

  4. Тъй като е доста трудно да се определят точно какви усилия възникват във вашият механизъм и дали якостта на новото зъбно колело ще е достатъчна, при получаването на готовото колело, ще имате опция преглед, за да прецените при допир и визия, дали колелото би ви свършило работа или не и дали си струва да заплатите за труда ми и да го тествате.

  5. Преди да ми изпратите зъбното колело ми изпратете снимка на него, на имейл или вайбър, за да коментираме предварително, дали може да се изработи и какви са особеностите. Ако можете да измерите външният диаметър на зъбното колело и броя на зъбите, също би било полезна информация за първоначалните коментари по телефона.

  6.Поради голямото разнообразие на повредени колела, не класифицирам колелата по модели , не правя база данни и не мога да гарантирам, че ако ми се обадите отново за конкретно колело примерно след месец-два, бих могъл да го намеря същото и за го изработя,като копие, без да го препроектирам на ново..

   

  Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.


  Локация
  Подобни обяви
  Top