For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Клуб за запознанства
  • Клуб за запознанства
Описание
Цена : Обади се за цена
Тип : Разменям
Дата : 27.06.2019
Гаранция : Не
Локация : София Център, София, България

Клуб за запознанства „Купидон 007“

 

Kрай на самотните дни и нощи !!!

Възползвайте се от промоционалните ни цени, които няма да се променят до края на годините и намерите любовта на живота си, бизнес запознанство, запознанство по интереси, Speed Dating събитие или просто, ако сте решили да се позабавлявате. Очакваме Ви!

Усмихни се и погледни положително на нещата, защото в време за нови запознанства!

Никога не е късно да откриеш любовта на живота си и да кажеш НЕ на самотата!

Ние сме агенция за сериозни запознанства „Купидон 007“ и създаваме сериозни връзки между хората, които се градят на взаимното доверие, подкрепата, уважение и любовта между двама души.

В изключително трудния живот, който живеем днес и това, че не ни остава никакво свободно време сме точно ние от агенция за сериозни запознанства „Купидон 007“ във Ваша подкрепа!

Всеки ходи на работа, среща се с едни и същи хора в продължение на дни, месеци години и няма просто, къде да срещне подходящия партньор. Все пак всички сме хора и се надяваме, но в любовта случайността е нещо невъзможно – не идва без да я търсиш!

Твоята половинка е някъде там и те търси, а ти правиш ли нещо по този въпрос или се оставяш на случайността? Не чакай да ти се случи нещо, а вземи личния си живот в ръцете си и си направи най-скъпия подарък в живота като направиш първата крачка към любовта, а тя е да се възползваш от услугите на агенцията ни за сериозни запознантва „Купидон 007“ и се регистрираш при нас! Ние ще ти подадем ръка в това да откриеш щастието чрез правилния човек до теб!

С какво можем да Ви бъдем полезни и защо услугите ни са платени?

Преди всичко всеки един от нас е човек и носи сърце и душа и в огромна част от случаите, когато сами избираме половинките си за огромно нещастие грешим. Живота в личен и професионален план е низ от успехи и падения и чрез регистрацията си при нас, доверявате най-важното в живота си на нас, а именно намирането на подходяща половинка за Вас и избягването от риска да допуснете грешка. Доверете ни се! Ние знаем как!

Можем да открием специално за Вас най-правилния човек за съвместен живот и Вие си заплащате точно за това, ние да направим най-важната стъпка в живота Ви. След като заплатите членска такса се попълва наша анкетна карта и изпращате Ваша снимка. До 24 часа Ви запознаваме с подходящи за Вас кандидати.

„Купидон 007“ – Агенция номер едно за сериозни запознанства в цяла България ще Ви помогне да откриете любовта на живота си или просто да се позабавлявате и да погледнете живота от хубавата му страна! Важно е да се знае, че със всеки един клиент работим строго индивидуално и му отдаваме цялото си внимание до постигането на крайната цел от регистрацията му в агенцията ни за запознанства.

Експертите от „Купидон 007“ ЕООД , също така се занимават и бизнес запознанства, запознанства по интереси, Speed Dating, създаване на приятелства, организиране на партита, изнесен ритуал – бракосъчетание, сватби, тържества, имидж консултации, и всичко свързано с това да разнообразите живота си!

Направете си най-невероятния подарък в живота си, като се регистрирате при нас и оставите да правим това, което обичаме да правим най-добре, а именно да следваме мисията си да правим хората щастливи!

http://kupidon007.eu

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Top