For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Леене на метали и търговия на едро
Описание
Цена : Обади се за цена
Тип : Продавам
Дата : 27.06.2019
Състояние : Ново
Гаранция : Да
Локация : булевард „Стефан Караджа“, Сливен, България

Леене на метали и търговия на едро

 

Произвеждаме отливки от сиви чугуни GG, високояки чугуни GGG и въглеродна стомана за осветителни стълбове, парково оборудване, селскостопански машини, отводнителни системи и за декоративно приложение.

В Леястом ЕООД разчитаме на опитен инженерен екип, който е в състояние да разработи най-оптималните решения за клиентите на фирмата. Непрестанно следваме индустриалните тенденции, в усилията си към по-активно намиране на новаторски решения, за уникалните потребности на нашите партньори. Работим последователно и в екип с тях още от етапа на създаване, на прототип, за да се оптимизира целия процес по дизайна и за по-ефективното използване на наличните ресурси.

Производствения цикъл на Леястом започва от дизайна на частите и техните изпитвания с помощта на различни процеси за софтуерна симулация. Съобразно получените резултати и предпочитания от страна на потребители, всички серийни и прототипни, моделни екипировки във фирмата се произвеждат, чрез CAD-CAM софтуер.

Фирмата разполага и със завод за механична обработка с голям брой машини за груба и окончателна механообработка на отливките, по-голямата част от които имат ЦПУ. Това дава възможност за производството, както на изделия с груба механична обработка, така и на изделия с окончателна обработка. Болшинството от машините са:

стругове

радиали

фрези

център машини

шлифовъчни машини

Само на едро!

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Top