For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • мебели по поръчка
  • мебели по поръчка
  • мебели по поръчка
  • мебели по поръчка
  • мебели по поръчка
  • мебели по поръчка
  • мебели по поръчка
Описание
Цена : 500.00 лв. (По договаряне)
Тип : Продавам
Дата : 11.09.2019
Състояние : Ново
Гаранция : Да
Локация : кв. Васил Левски, София, България

Фирма ‘Мебели Роси се занимава с проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка.Изработваме; кухни, гардероби, спални, антрета и други мебели за Вашия дом и офис.Визуализирането е един от основните методи за получаване на оптимален резултат.Предлагаме изключително богат избор от материали и цветове, способни да задоволят и най-изтънчените вкусове. Разполагаме с производствена база в която изработваме вашите мебели.

Всеки човек иска да се чувства удобно в своя дом. Тъй като мебелите не се подменят всеки ден, те трябва да подбрани прецизно така, че да радват собственика им дълго време. Основното, разбира се, е те да бъдат качествени, както като материал, така и като обков. Функционалността не трябва да бъде на последно място. Мебели „Роси“ предлага качествени мебели по поръчка, изработени от висококачествени материали, с гарантирана издръжливост. Всяка поръчка е индивидуална по размер и проект на клиента. За връзка позвънете или изпратете на имейла вашия проект . Ние не продаваме готови мебели. Всички мебели се произвеждат по поръчка това може да стане по снимка от сайта, друга снимка, проект от клиента на които са зададени размери или с изготвяне на индивидуален проект на базата на който се изготвя оферта.

Вие ще имате възможността да получите точно това обзавеждане,за което сте мечтали прилягайки на Вашия дом. Ще Ви предоставим избор на цветове, материали, обков, аксесоари, стъкла, огледала. Производствената база има над 15 години опит в сферата на мебелите по поръчка. Срок за изработка 20 работни дни. Транспорта и монтажа са за сметка на фирмата.

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Подобни обяви
Top