For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  Описание
  Цена : 149.00 лв. (Фиксирана)
  Тип : Продавам
  Дата : 22.02.2021
  Състояние : Използвано
  Локация : Атон 20

  Описание Монитор 24″ MAG GML2446 Class A FullHD 1920 x 1080 TN WLED подсветка 16:9 VGA + DVI…със стъклена предна част

  Можете да го видите на пръв поглед: Този елегантен дизайнерски екран просто предлага повече удобство. Можете да държите много приложения отворени едновременно и по този начин да имате повече информация на екрана – това поддържа по-лесна и по-ефективна работа. Освен това текстовете и изображенията се показват с остър бръснач и богати на контраст.

  Краткото време за реакция свежда до минимум времето за изчакване за показване на екрана. Истинското стъкло привлича по-малко прах и се почиства по-лесно.

  Като цяло 24-инчовият монитор впечатлява с максималната си функционалност и страхотен дизайн.

  Новият 24-инчов монитор с истинско стъкло е бърз и стилен. Вграденият процесор осигурява особено кратко време за реакция, високата резолюция осигурява кристално чиста графика и остри като бръснач изображения. Високото съотношение на контраст създава ярки и реалистични цветове, най-новата видео технология създава перфектното възпроизвеждане на филми.

  Елегантният дизайн е задължителен за естетите, които искат данни за ефективността, защото този плосък екран е създаден за професионалисти. Като цяло потребителят се възползва от първокласно качество на изображението с перфектни ежедневни свойства.

  Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.


  Локация
  Top