For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
0.00 лв. (По договаряне)

Монтаж на електроуреди за дома и офиса в София

  • Монтаж на електроуреди за дома и офиса в София
Описание
Цена : 0.00 лв. (По договаряне)
Тип : Продавам
Дата : 30.03.2021
Състояние : Използвано
Гаранция : Да
Локация : София, България

Някои ел.уреди се свързват посредством контакт, а други посредством твърда връзка. Начина на свързване зависи от мощността на уреда и консумация на ел енергия. При свързване на уреда към ел.захранване трябва да се извърши зануляване или заземяване на уреда, което гарантира неговата безопасност. Дори при уреди, които имат фабрично инсталиран щепсел трябва да се извърши проверка на електрическият контакт. Контакта трябва да е обезопасен. При незаземен или занулен контакт уреда е опасен.

 При липса на контакт или захранващ кабел ние можем да изградим токов кръг до мястото на монтаж, което сте определили за уреда. Зхранването може да се отдели от близък токов кръг или директно от електрическото табло. Мястото на захранването се определя спрямо вида на уреда и необходимата мощност. Естествено от решаващо значение е наблизо преминаващите токови кръгове.

 Фирмата извършва електро услуги за монтаж на електроуреди за София и околните райони. Монтаж на електроуреди и свързване към електроинсталацията с гаранция, като осигуряваме безплатна доставка на самият уред до дома ви, доставка на необходимите материали за змонтаж на уреда и захранващият електрически кабел. При наличие на стар уред подсигуряваме демонтаж, а при желание на клиента и извозване на старият и непотребен уред. При желание от страна на клиента може да извършим доставка на нов електроуред.

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Подобни обяви
Top