For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Profile Pic
Безплатна

Николай Кръстев Николов – НОМЕР 66 ПРЕФЕРЕНЦИЯ 108

  • Николай Кръстев Николов – НОМЕР 66 ПРЕФЕРЕНЦИЯ 108
  • Николай Кръстев Николов – НОМЕР 66 ПРЕФЕРЕНЦИЯ 108
  • Николай Кръстев Николов – НОМЕР 66 ПРЕФЕРЕНЦИЯ 108
  • Николай Кръстев Николов – НОМЕР 66 ПРЕФЕРЕНЦИЯ 108
Описание
Цена : Безплатна
Тип : Продавам
Дата : 26.10.2019
Състояние : Ново
Гаранция : Да
Локация : Сливен, България

ЕДИН УСМИХНАТ ПОЛИГЛОТ ПОСЯГА КЪМ СЛИВЕНСКАТА ПОЛИТИКА

Той е вечно усмихнат. И добронамерен към околните. 47-годишният Николай Николов владее италиански, френски, руски, английски и немски език. И въпреки това живее в Сливен. Николов е служител на елитната фирма „Е.Миролио“. Завършил е Езикова гимназия „Захарий Стоянов“ и икономика във Варна.

„Доста съм пътувал и съм видял много красиви места и добре уредени градове. Мечтая един ден да видя подобна красота и ред в родния ми Сливен“, споделя Николов, който е на осмо място в листата за общински съветници „Демократична България – Обединение“. Николай не е от шаблонните партийни активисти, но е верен на своята партия ДСБ и отстоява нейните каузи от създаването й.

Той е сред малцината от своя випуск на Езиковата гимназия в Сливен, останали да живеят в Сливен. Кореняк сливналия е – баща му Кръстьо Николов бе дългогодишен синдикалист и близък роднина на големия сливенски колоездач Илия Кръстев.

Николай Николов има две деца – дъщеря, която е студентка и 3-годишен син.

„Чувствам се най-щастлив, когато ги събера заедно с мен“, каза Николай Николов пред Sliveninfo.

Бюлетината на неговата коалиция е № 66, а за Николов може да се гласува с преференция № 108.

https://sliveninfo.bg/%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D1%83%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%8F%D0%B3%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%81%D0%BB%D0%B8/

https://sliven.demokrati.bg/2019/10/02/edin-usmihnat-poliglot-posyaga-kam-slivenskata-politika/

https://bgsdelka.blogspot.com/

https://blog.libero.it/bgsdelka/?nocache=1571736440

http://bgsdelka.unblog.fr/2019/10/22/%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d1%83%d1%81%d0%bc%d0%b8%d1%85%d0%bd%d0%b0%d1%82-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%b3%d0%bb%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%8f%d0%b3%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d0%bc-%d1%81%d0%bb%d0%b8/

https://bgsdelka.wordpress.com/2019/10/22/405/

http://slivenpress.bg/%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b8/

Николай Николов, кандидат за общински съветник: Облекчения за фирмите, за да реинвестират в Сливен

 

Николай Николов е кандидат за общински съветник в Сливен от Демократична България /номер 66, преференция 108 в бюлетината/.

Николай Кръстев Николов е роден през 1972 година в Сливен. Потомък е на известен сливенски род. Дядо му е брат на легендата на българското колоездене Илия Кръстев. Баща му Кръстьо Николов също е познато име в нашия град. Оглавява футбола в Сливен, по-късно е виден синдикалист.

Николай завършва Езиковата гимназия с френски и английски. Продължава образованието си във Варна, където получава магистърска степен по „Счетоводство и контрол“.

„Бяха чудесни години. Обичам морето, то ме успокоява, дава ми сили. Имах предложения да остана във Варна, но любовта към родния град надделя и се върнах в Сливен“ – разказва Николай.

Започва работа като главен счетоводител в частна фирма. След това отбива и военната си служба. Връща се отново в Сливен и работи като маркетинг специалист в „Динамо“.

Изкарва курс по управление на човешките ресурси от Левинсон колеж в Израел. Научава сам италиански и започва работа като преводач за италиански фирми. След това постъпва в сливенската фирма „ДАН“, която строи част от заводите на Миролио. От там следва и логичната стъпка и Николай преминава при италианския милиардер. От 11 години е във фирмата и се занимава с поръчка на резервни части за текстилните машини от западноевропейски, американски, китайски и индийски производители.

„Работата е отговорна. Поръчките са огромни. Това, което правя, ме удовлетворява“ – споделя Николай. През свободното си време обича да пътува в страната и чужбина, кара колело, играе народни танци, ходи на концерти. „Музиката за мен е като наркотик и афродизиак. Тя ме зарежда“ – признава той.

Не за пръв път се кандидатира за съветник. С едно уточнение – винаги от една партия: „Аз не се пребоядисвам. Може и това да е последното ми явяване, но ще е с тази партия. Човек трябва да държи на името си и да има достойнство. Не мога да подведа хората, които ми вярват.

Упорит съм. Ходил съм много в чужбина и съм видял как са нещата там. Още през 1984 г. имах възможност да обиколя САЩ, благодарение на вуйчо ми Цветан Дуков, който е известен акробат, републикански шампион, носител на „Сребърен клоун“ от Монте Карло. И държа да подчертая – отидохме не с връзки, както беше при комунизма, а благодарение на спорта.

Като видях огромната разлика с България, пълните магазини, големите коли, усмихнатите хора, и като се върнах после и стоях на опашка за банани и портокали, осъзнах, че тук има някаква грешка. Още от тогава съм привърженик на дясната идея, която в България даже не беше родена.

Искам да просперира държавата, да се работи честно и да се изкарват добри пари. Ще ми се поне малко от това, което съм видял, да се случи и в родния ми Сливен.

Едно от най-важните неща за мен е да има облекчен данъчен режим за бизнеса, за да могат фирмите да реинвестират в града. И големият бизнес да плаща данъците си в Сливен. Ще работя за това“ – категоричен е Николай Николов.

И като истински сливналия, не забравя празника на града: „Искам да поздравя моите съграждани с предстоящия Димиитровден. И да им пожелая да са здрави, да имат много късмет, да обичат Сливен и да милеят за своя град. Да помислят добре какъв искат да бъде и в неделя да направят мъдър избор, за да не говорим после, че сме пропуснали още един мандат и 66 и 108 възможности“.

Подкрепете кандидатите за общиниски съветници в Сливен на Демократична България/номер 66 в бюлетината/. За Николай Николов гласувайте с преференция 108.

 

 https://sliven.demokrati.bg/2019/10/24/nikolaj-nikolov-kandidat-za-obshtinski-savetnik-oblekcheniya-za-firmite-za-da-reinvestirat-v-sliven/

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Подобни обяви
Top