For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Ремонт на Покриви Асфалтиране 0896260503
  • Ремонт на Покриви Асфалтиране 0896260503
Описание
Цена : 15.00 лв. (По договаряне)
Тип : Продавам
Дата : 22.01.2020
Състояние : Ново
Гаранция : Да
Локация : Сливен, България

 

Защо да изберете нас?

 

Ние работим с доказани производители на различни видове покривни материали и аксесоари, които отговарят на всички европейски изисквания за качествено строителство. За това ние даваме гаранция на извършените от нас услуги от 10 до 15 години. Изберете ли нас, ние ще спазим уговорените срокове за осъществяване на ремонта!

Нашите цели са:

 

Да бъдем креативни

 

Благодарение на неочакваното съчетаване на иначе познати елементи, ние сме получили различен продукт, с нов потенциал за задоволяване на конкретни потребности на нашите клиенти.

 

Качество и усъвършенстване

 

Благодарение на нашите клиенти ние успяваме да се развиваме и да сме в крак с всички най-нови технологии, касаещи ремонта на покриви и строителството на покривните конструкции.

Вие получавате 100% качествен ремонт за вашия ПОКРИВ.

 

Честни и надеждни с гаранция

 

Водещ принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти.

Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършвани от нас услуги. Гаранцията е от 10 до 15 години!

Home

 

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ

 

1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ

Цената с труд и материали – 11.00 до 13.00 лв/м2

 

2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ

Цената с труд и материали – 10.00 до 11.00 лв/м2

 

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ

Цената с труд и материали – 55.00 до 90.00 лв/м2

 

ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ:

 

1. Ремонт на покриви

2. Цялостно изграждане на нов покрив

3. Поставяне на битумни керемиди

4. Пренареждане на керемиди

5. Хидрозолация на покриви

6. Махане на съществуващата Хидрозолация

7. Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци

8. Отстраняване на течове 100% – Гаранция

9. Смяна на капандура

10. Обшиване на бордове с ламарина

11. Обшиване на комин с ламарина

12. Тенекеджийски услуги

13. Дървени покривни конструкции

14. Усвояване на тераси

15. Ремонт на покриви с керемиди

16. Разкриване на покрив

17. Сортиране на керемиди

18. Полагане на хдроизолация

19. Хидрозолация на панелни покриви

20. Метални конструкции, индивидуални оферти

21. Воалит за под, керемиди, полиестерно фолио

22. Направа на шапка за комини

23. Монтаж на течна хдроизолация върху покриви

24. Почистване на сняг от покриви

25. Частични покривни ремонти

26. Претърсване и препокриване на покриви

27. Смяна на ламаринените обшивки

28. Подмяна на улуци, казанчета и водосточни тръби . работим в цялата страна Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Смолян, София

Допълнителна информация: Работим в цялата страна ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ ОТ 10-15 ГОДИНИ. 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ. 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ. 3. ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ. ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нов покрив. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Премахване на съществуваща хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на хоризонтални и вертикални улуци. 8. Отстраняване на течове-100% гаранция. 9. Смяна на капандури. 10. Обшиване на бордове с ламарина 11. Обшиване на комини с ламарина. 12. Тенекиджииски услуги. 13. Дървени покривни конструкции. 14. Усвояване на тераси. 15. Ремонт на покриви с керемиди. 16. Разкриване на покрив. 17. Сортиране на керемиди. 18. Полагане на хидроизолация. 19. Хидроизолация на панелни покриви. 20. Измазване на комини. 21. Направа на шапка за комин. 22. Полагане на течна хидроизолация на покриви. 23. Претърсване и препокриване на покриви. 24. Частични покривни ремонти. 25. Подмяна на улуци казанчета и водосточни търби. 26. АЛПИНИСТИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА: Ето и някой от градовете в които сме работили: Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен Работим в цялата страна ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ ОТ 10-15 ГОДИНИ.

Ремонт на покриви Асеновград ремонт на покриви Батак ремонт на покриви Белово ремонт на покриви Берковицаремонт на покриви Божурище ремонт на покриви Бургас ремонт на покриви Велинград ремонт на покриви Видин ремонт на покриви Враца ремонт на покриви Добрич ремонт на покриви Елин Пелин ремонт на покриви Козлодуй ремонт на покриви Костинброд ремонт на покриви Кричим ремонт на покриви Мездра ремонт на покриви Мизия ремонт на покриви Момин проход ремонт на покриви Монтана ремонт на покриви Оряхово ремонт на покриви Пазарджик ремонт на покриви Пещера ремонт на покриви Пловдив ремонт на покриви Полски Тръмбеш ремонт на покриви Ракитово ремонт на покриви Септември ремонт на покриви Смолян ремонт на покриви София ремонт на покриви Стамболийски ремонт на покриви Стара Загора ремонт на покриви Търговище ремонт на покриви Чепеларе ремонт на покриви Чирпан ремонт на покриви Шумен ремонт на покриви драгалевци ремонт на покриви костенец ремонт на покриви перник саниране на покрив хидроизолация.Пътно строителство .

Асфалтиране на Малки и големи площи.

 

 

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.Локация
Top