For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Верутол (Verrutol)
Описание
Цена : 12.00 лв. (Фиксирана)
Тип : Продавам
Дата : 06.09.2020
Състояние : Ново
Гаранция : Да
Локация : Сливен Център, Сливен, България

Верутол (Verrutol) Флакон от 15 мг. за премахване на кокоши тръни, папиломи по кожата,

гъбички по ръцете и краката, брадавици.

VERRUTOL / ВЕРУТОЛ – НАЙ-ЕФИКАСНОТО СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПАПИЛОМИ, БРАДАВИЦИ И КОКОШИ ТРЪНИ, ГЪБИЧКИ.

Основните съставки на Верутол (Verrutol) са салицилова киселина и флуороурацил.

ВЕРУТОЛ без аналог по ефикасност срещу папиломи, брадавици и кокоши тръни! Най-ефикасното изпитано средство.

Разликата от другите методи за премахване е, че с Верутол един път отстранени, повече не се появяват. Нанася се внимателно само върху засегната област от 2 до 4 пъти дневно и се оставя да изсъхне. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ОЧИТЕ!

Папиломи-кокоши трън-гъбични заболявания:

Обикновено това са вид вируси, които се появяват при допир на кожата със замърсител. Замърсителите причиняват най-вече това , когато са имали директен контакт с кожата, която e повредена-надраскана. Ако не се третира заразеното място има вероятност да се разпространи и расте.

Верутолът не е подходящ за области по-големи от 5 см Х 5см .

Мазането е около 2-3 пъти на ден.

Препаратът се поставя внимателно само върху засегната част така, че да не засегне здравата област около нея. Ако попадне в здравата част, то почистете с мека тъкан, измийте при необходимост.

Ако брадавиците-папиломи са в дълбоки участъци (нежните места на тялото) трябва да се прилага по-рядко. Вместо 3-4 пъти мазане на ден го ограничете 1, максимум 2 пъти дневно. При по-малките папиломи може да използвате клечка за зъби.

При кокоши тръни:

След мазане в продължение на 3-5 дена, горният пласт(кожа) се отлепя, постарайте се веднага да продължите с мазането. Целта е по-бързо да стигнете до коренчетата, които държат кокошия трън. Веднъж стигнали дотам, почти сте си решили проблема. Доста хора след премахване на горния пласт, спират лечението и това именно води до функциониране на тръна. Просто коренчетата са отдолу и работят.

По принцип производителят препоръчва използването на препарата Верутол за период от 14 дена до 6 седмици. Не е препоръчително да се прилага 3-4 (последователни терапии) на едно и също място. Това важи най-вече за по-нежните части на човешкото тяло, защото след отстраняването на горния пласт кожа, отдолу трябва да се появи новата кожичка, на която и е нужно време, за да се справи с околната среда.

Ако имате гъбички по краката или ръцете това е идеалния препарат за премахването им.

Верутол не трябва да влиза в контакт с тъкани и акрилни материали, тъй като може да се стигне до оцветяване.

Верутол трябва, след добро затваряне на капачката, да се държи далеч от деца и огън, понеже е лесно запалим. Освен това съдържа летливи вещества, така че трябва да се избягва и неговото вдишване.

Производител ORVA Турция

Годен до 06.2022 г.

Да се използва само външно!

Спомени bgsdelka.com когато се обадиш, за да си сигурен, че ще получиш обявената цена.


Локация
Подобни обяви
Top